Samen voor een beter Wortel

Wortel heeft al heel lang een sterke band met de kolonie. Vroeger als weldadigheidskolonie en opvang voor ‘landlopers’, vandaag als groot beschermd natuurgebied dat ten goede komt aan de inwoners van Wortel en aan heel wat mensen van ver daarbuiten.
De kolonie en de nabijheid van zo veel en diverse natuur is een zegen. Het biedt een fantastische plaats om te wandelen,
te sporten of om rustig te vertoeven.
De erkenning van de kolonie als werelderfgoed is een bevestiging van de waarde van deze mooie plek. Het is voor ons vanzelfsprekend dat het gemeentebestuur een voortrekker moet zijn om dit mooie gebied te behouden en te versterken.

Maar er is uiteraard meer. Wij zullen blijven ijveren voor:

  • Zorg voor onze ouderen: zij moeten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Zorg moet naar de bewoners komen en niet andersom.
  • Veilig verkeer en een betere mobiliteit: inrichting van de Zandstraat, aandacht voor (zwaar) verkeer door ons dorp, voet- en fietspaden in het centrum verdienen aandacht.
  • Een bestuur dat samen met de burgers streeft naar écht gedragen beslissingen.
  • Toekomstgerichte investeringen. Het stadsbestuur moet duurzaam investeren in voorzieningen, ook voor morgen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat onze belastingen goed worden besteed en dat het bestuur verder denkt dan vandaag.

Samen gaan we voor een beter Wortel. Volg onze facebookpagina en bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze voorstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.