Samen voor een beter Meer

Het is voor jonge gezinnen, voor mensen met een doorsnee budget, nooit gemakkelijk geweest om in Meer een plaats te vinden om een huis te bouwen. De laatste jaren lijkt daar in sneltempo verandering in te komen, maar de initiatieven komen vooral van projectontwikkelaars en hun doelstellingen stemmen niet noodzakelijk overeen met de noden van het dorp.
De kwaliteit van de woonomgeving is voor ons belangrijk. Een goede verkeersinfrastructuur is daarbij absoluut noodzakelijk zoals een aparte en veilige verbinding voor trage weggebruikers tussen de nieuwe woonwijken, het centrum met winkels, school, recreatie en het buitengebied. Ook voldoende speel- en groene ademruimte maken de nieuwe woonwijken aangenaam voor de bewoners en voor heel ons dorp.

Maar er is uiteraard meer. Wij zullen blijven ijveren voor:

  • Veilig verkeer in ons dorp, met name voor Meerdorp en de John Lijsenstraat.
  • Zorg voor onze ouderen: zij moeten zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Zorg moet naar de bewoners komen en niet andersom.
  • Een plaats en voldoende middelen voor onze verenigingen om hun werking te kunnen garanderen: een locatie voor Akkerpop, Zaal voor kunst en volk.
  • Een bestuur dat samen met de burgers streeft naar écht gedragen beslissingen.
  • Toekomstgerichte investeringen. Het stadsbestuur moet duurzaam investeren in voorzieningen, ook voor morgen. Voor ons is het vanzelfsprekend dat onze belastingen goed worden besteed en dat het bestuur verder denkt dan vandaag.

Samen gaan we voor een beter Meer. Volg onze facebookpagina en bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze voorstellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.