Raf Vorsselmans

Raf is 36 jaar, woont in Wortel samen met Winnie Fransen en hun zoon Warre, en is grafisch vormgever bij de provincie Antwerpen. Binnen de partij gaat Raf’s speciale aandacht naar jeugd, cultuur en sociaal welzijn voor iedereen.

“De jeugdhuizen verdienen het, net zoals de verschillende jeugdbewegingen trouwens, om écht gehoord te worden en om een goede ondersteuning te krijgen vanuit de gemeente. Ze verzetten prachtig werk en zijn een positieve, blijvende stempel op het leven van vele Hoogstratenaars.

Met al de creativiteit en gedrevenheid die Hoogstraten rijk is, heeft deze gemeente nood aan een centrale plek met aanzien waar zowel cultuurliefhebbers, als ‘cultuurmakers’ hun passie kunnen beleven. De mensen van het gemeenschapscentrum doen echt hun best met de middelen die ze krijgen, en het is een stap in de goede richting, maar Hoogstraten kan veel beter. Een volwaardig Cultureel Centrum? Hoogstraten kan dat.

De zwakkeren in onze samenleving een stem geven; verborgen armoede, eenzaamheid en discriminatie aanpakken, … Het zijn concrete zaken die je als lokaal bestuur kán en moet doen, en dát is ook waar Anders voor staat.

Onze samenleving heeft dringend een nieuwe progressieve wind nodig. Anders bundelt deze krachten in Hoogstraten en ik geloof sterk in onze ploeg. Samen van onderuit concrete problemen lokaal aanpakken, en dat zonder steeds een zondebok te zoeken of met het vingertje te wijzen.”