Het is goed leven in onze mooie gemeente Hoogstraten; een uniek stukje Kempen met heel veel troeven: prachtige natuur, mooie mensen en volop positieve energie. Als we ook in de toekomst willen blijven genieten van al dit moois, zullen we daar samen voor moeten zorgen. En niet alleen vandaag, maar ook op lange termijn. Zodat onze kinderen en kleinkinderen hier ook een goed en gezond leven kunnen opbouwen.

Waar staan we voor:

  • Samen gaan we voor een sociaal Hoogstraten met aandacht voor alle inwoners. Wie nood heeft aan hulp, krijgt gepaste zorg.
  • We willen waken voor het behoud van ons groen. Een sterk milieubeleid is een basisvoorwaarde voor een gezonde gemeente.
  • Investeren voor de toekomst, maar steeds met aandacht voor eigenheid van de dorpskernen en met respect voor onze geschiedenis.
  • We streven voor al onze deelgemeenten naar een duurzame mobiliteit waarbij de leefbaarheid van de wijken en het STOP-principe voorop staan.
  • We willen een transparant beleid dat begrijpbaar en toegankelijk is voor iedereen. We willen samen met de inwoners tot nieuwe ideeën komen, niet door te wijzen naar elkaar, maar door te luisteren naar elkaar.

Omdat het anders kan en anders moet, gaan we samen voor een beter Hoogstraten.

anders, een heldere progressieve stem.

Lijsttrekker

Een greep uit onze ploeg

Onze speerpunten